Uutiset

John Karbinista Valutecin uusi toimitusjohtaja

Ensimmäisenä päivänä elokuuta John Karbin astuu sahateollisuuden puunkuivaamoalan johtavan yrityksen Valutecin toimitusjohtajan rooliin. John toimii nykyään automaatiopäällikkönä ja on työskennellyt yrityksessä 22 vuotta. Hän seuraa Robert Larssonia, joka työskentelee jatkossa sekä Valutecin että omistajayhtiö Addtechin liiketoiminnan kehittämisen parissa.

John Karbin (oikealla) tulee Valutecin uudeksi toimitusjohtajaksi 1. elokuuta.

 

- On kunnia astua toimitusjohtajan rooliin Valutecissa, yhtiössä jolle on ominaista sekä laadun merkitys että korkea osaamisen taso, John sanoo.

- Olen osana johtoryhmää ollut mukana matkalla, jonka teimme yhdessä. Robert on ollut tärkeä liikkeellepaneva voima jatkuvassa asemamme eteenpäin viemisessä kehittämällä sekä tarjontaamme että markkinoitamme. Rakennamme sen varaan ja odotan innolla, että pääsen johtoon elokuussa, John jatkaa.

John Karbin jatkaa edelleen automaatiopäällikkönä. Hän seuraa Robert Larssonia, joka on työskennellyt yhtiössä 23 vuoden ajan, joista viimeiset 13 vuotta toimitusjohtajana. Tänä aikana yhtiön liikevaihto kasvoi noin 100 miljoonasta lähes 800 miljoonaan kruunuun. Suuri osa kasvusta on tapahtunut lisääntyneen viennin kautta muun muassa Keski-Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan, jotka ovat nykyään Valutecin suuria markkinoita.  

Robert Larsson työskentelee elokuusta alkaen Valutecin myynnin ja kehityksen parissa, sekä pääomistajien Addtechin liiketoiminnan kehittämisessä. - Valutecin kollegoissani yhdistyvät itsenäisyys ja kyky ottaa paljon henkilökohtaista vastuuta, mikä on antanut minulle toimitusjohtajana mahdollisuuden keskittyä tulevaisuuteen. Nämä vuodet ovat olleet todella hyviä, mutta mielestäni on oikea aika luovuttaa Johnille, joka tekee erinomaista työtä. Itselleni on inspiroivaa käyttää kokemustani jatkossa sekä Valutecin, että Addtechin liiketoiminnan kehittämisessä, Robert sanoo.

Valutecilla on tarjota laaja tuotevalikoima sahateollisuuden puunkuivaukseen. Se sisältää kaiken kattavasta puukuivaamoiden tuotevalikoimasta teknisesti edistyneisiin ohjausjärjestelmiin ja ainutlaatuiseen prosessiosaamiseen. - Toiminnan ydin on todella laadukkaiden puukuivaamoiden rakentaminen ja valmistus. Olemme yhdistäneet sen tekniseen osaamiseen ja uteliaisuuteen, jota vaaditaan kehittyneiden ohjausjärjestelmien ja vahvan palvelutarjonnan kehittämiseksi. Yhdessä se tekee arjesta sahalla sujuvampaa, turvallisempaa ja kannattavampaa, John sanoo.

Jaa Facebookissa