Tietoa Valutecista

Puuta halutaan käyttää yhä enemmän. Siksi Valutec on olemassa. Olemme lähes 100 vuoden ajan yhdistäneet pohjoismaisen puutavarankuivausosaamisen asiakkaiden vaatimusten täyttämiseen. Haluamme nostaa lisäarvoa tuottavan puutavarankuivauksen ja älykkäät ohjausjärjestelmät täysin uudelle tasolle.

Valutec Group AB, jonka pääkonttori on Skellefteåssa, on Addtech Group AB:n omistuksessa oleva konserni, joka omistaa seuraavat tytäryhtiöt: Valutec AB, Skellefteå, Valutec Oy Riihimäellä Suomessa ja Valutec Wood Drying Inc Vancouverissa Kanadassa.

Kaiken kaikkiaan konsernilla on markkinoiden laajin tuotevalikoima, joka pohjautuu ruotsalaiseen ja suomalaiseen puutavaran kuivauksen osaamiseen. Olemme toimittaneet yli 6 000 puutavarakuivaamoa ja siten olemme Euroopan johtava yritys tällä alalla.

Valutec tekee yhteistyötä ammattitaitoisten kumppaneiden ja erikoistuneiden laitetoimittajien kanssa niin Ruotsissa kuin Suomessakin. Valutec Group AB on Pohjoismaiden johtava puutavarakuivaamojen toimittaja ja yksi Euroopan johtavia puutavarakuivaamojen toimittajia. Konsernin vuotuinen liikevaihto on 55 miljoonaa euroa.

Jaa Facebookissa